• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia Brunata W е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia Brunata W е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Brunata Futura Heat+

  Електронен разпределител с радио модул за дистанционно четене, сменяема батерия и отчитане с два сензора. Brunata Futura Heat+ не отчита топлината от слънцето и от вътрешни топлоизточници. Уникалният принцип на измерване с 24-часов регистър дава възможност за отчитане дори на малки температурни разлики...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Бруната - с нас спестявате повече!

Бруната създава продукти за топлофикационния сектор, извършва индивидуално отчитане на топлинна енергия, оптимизира потреблението на ресурси. С нашата работа ние допринасяме за по-комфортен живот и устойчиви икономии за нашите клиенти.

 • Важно съобщение за клиентите на дирекция Топлинно счетоводство!

  Виж повече...

 • Важно съобщение за клиентите на дирекция Топлинно счетоводство!

  Виж повече...

 • Важно съобщение за клиентите на дирекция Топлинно счетоводство!

  Виж повече...

Промяна на прогнозен дял

icon offerКлиентите на услугата топлинно счетоводство могат да изтеглят Заявление за промяна на прогнозен дял.

Виж повече...

Комплексна услуга за топлофициране

подготвимСтроителният бум отново е факт, а предпочитанията на повечето клиенти са за жилища с централно отопление.

Виж повече...

Запитване за оферта

Запитване за офертаИзпратете ни Вашето запитване и ще получите отговор в най-кратък срок!

Продължи

Уважаеми Клиенти на дирекция Топлинно счетоводство,

Във връзка с обявената на 13 март извънредна ситуация в страната, следствие на опасността от разпространение на COVID-19, въвеждаме правила и мерки, за да отговорим на това предизвикателство.
 
Месечните отчети за месец март ще бъдат извършвани от служителите на Бруната само в сгради с радио уреди и в сгради, чиито уреди са в стълбищните клетки.

Сградите с ежемесечен отчет, които не са с радио уреди няма да бъдат посетени от Бруната. На всеки един отговорник ще бъде изпратен формуляр за отчет, който трябва да бъде предаден на Бруната най-късно до 1 април за градовете София и Пловдив, до 2 април за Плевен и до 26 март за град Русе. Необходимо е всички живущи да отчетат уредите си и да подадат данните на отговорника на сградата.

Оставаме на разположение за консултации и помощ по телефон, email и други налични системи за дистанционна комуникация.
 
Налагащата се промяна в начина на работа е предизвикателство, пред което сме изправени и ние сме сигурни, че заедно с Вас ще успеем да се справим и в най-скоро време ще се завърнем към нормален ритъм на работа.

Ултразвуков топломер MULTICAL® 403

Първенец в измерването на енергия. MULTICAL® 403 е базиран на иновативна ултразвукова технология, с лесна за използване функционалност, ненадмината точност и надеждност.

Виж повече...

Водомери OpTherma с радиоотчет

Водомери OpTherma с допълнителен модул за дистанционно отчитане. За топла и студена вода. С интелигентни функции за контрол и антимагнитна защита. Произведени в Италия. 

Виж повече...

Радио разпределител Brunata Futura Heat+

Патентованият принцип на измерване прави Brunata Futura Heat+ най-точния разпределител в света. Уредът е снабден с радио модул за дистанционно отчитане и сменяема батерия с 10-годишен живот.

Виж повече...