• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia fleXY е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia fleXY е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Радио разпределител OpTherma

  С радио модул за безопасно дистанционно отчитане. OpTherma притежава всички съвременни характеристики, от които се нуждаете – радио предаване, двусензорно отчитане, енергонезависима памет, сменяема батерия с 10 години гаранция, история на потреблението. Съвместим с EN834.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Бруната - с нас спестявате повече!

Бруната създава продукти за топлофикационния сектор, извършва индивидуално отчитане на топлинна енергия, оптимизира потреблението на ресурси. С нашата работа ние допринасяме за по-комфортен живот и устойчиви икономии за нашите клиенти.

 • Списък водомери за дистанционно отчитане, одобрени от Бруната

  Виж повече...

 • Списък водомери за дистанционно отчитане, одобрени от Бруната

  Виж повече...

 • Списък водомери за дистанционно отчитане, одобрени от Бруната

  Виж повече...

График за годишен отчет '2023

icon offerПроверка на датата за годишен отчет на уредите за дялово разпределение.

Виж повече...

Комплексна услуга за топлофициране

подготвимСтроителният бум отново е факт, а предпочитанията на повечето клиенти са за жилища с централно отопление.

Виж повече...

Запитване за оферта

Запитване за офертаИзпратете ни Вашето запитване и ще получите отговор в най-кратък срок!

Продължи

Изминалата година беше изпълнена с трудни моменти не само за Бруната, а и за целия свят, но въпреки това, успяхме да осъществим немалко проекти.

Нашите най-сериозни предизвикателства бяха свързани с това, да пазим здравето на служителите си, да отговорим на новите изисквания на клиентите си и да работим пълноценно, независимо от условията на ограничения и препятствия.

През 2020 г. успяхме да стартираме и да наложим нашата марка OpTherma в областта на топлинното счетоводство. Удобството и по-голямата сигурност на дистанционното отчитане с разпределителите и водомерите OpTherma бе избрано от немалко наши клиенти в годината, в която целият свят заживя по нов начин. Положихме всички усилия да обслужваме клиентите си с отговорност за тяхното здраве, като им предоставим най-добрите и безопасни решения, които предлагаме.

През изминалата година завършихме и продължихме работата си по немалко проекти за производство на абонатни станции Dalsia Brunata в България, Австрия, Дания, Косово, Украйна и Гърция:

Доставихме първите абонатни станции Dalsia Brunata за австрийския пазар. Там изпълнихме проект за KELAG Energie & Wärme (KEW) GmbH - компания, която разшири своята мрежа за централно отопление във Филах със свързването на фабриката на Infineon Technologies.

В началото на 2021 г. очакваме да завършим работата си по Европейския проект за рехабилитация и разширяване на топлофикационната система на Прищина, където в рамките на две години работим по подмяната на топлофикационно трасе от 3,4 километра и полагаме ново с дължина 3,6 километра. Като част от проекта, подменяме над 100 съществуващи абонатни станции и монтираме над 50 нови. В Прищина успешно работи и нашата SCADA система за мониторинг и контрол на топлофикационни мрежи SiDiO wise energy.

И през новата 2021 г. продължаваме да произвеждаме абонатни станции за столицата на Дания Копенхаген, където с годините успяхме да утвърдим марката Dalsia Brunata, като символ на качество и функционалност.

Бихме искали да благодарим на нашите клиенти, партньори и служители и да пожелаем на всички Новата 2021 година да бъде по-щастлива, по-успешна и по-здрава!

Ултразвуков топломер MULTICAL® 403

Първенец в измерването на енергия. MULTICAL® 403 е базиран на иновативна ултразвукова технология, с лесна за използване функционалност, ненадмината точност и надеждност.

Виж повече...

Водомери OpTherma с радио отчет

Водомери OpTherma GSD-RFM с допълнителен модул за дистанционно отчитане. За топла и студена вода. С интелигентни функции за контрол и антимагнитна защита. Произведени в Италия. 

Виж повече...

Радио разпределител OpTherma

Електронният разпределител на топлинна енергия OpTherma е с радио модул за безопасно дистанционно отчитане и всички съвременни характеристики, от които се нуждаете.

Виж повече...