Топломери Kamstrup

Бруната ООД притежава изключителни права за продажба на продуктите на фирма Kamstrup a/s за България.

Сред тях са топломерите MULTICAL®302, MULTICAL® 403, MULTICAL® 602 и др. 


 Описание

Kamstrup е световен лидер в производството на топломери. Топломерите Kamstrup са от най-високо качество и се произвеждат съгласно MID EN1434 - строг европейски стандарт, който гарантира, че точността и качеството остават постоянни, така че можете да сте сигурни, че всеки уред е толкова добър, колкото е последният. Разходомерите ULTRAFLOW използват микропроцесорна технология и ултразвуков принцип за измерване на потока.


Потокът се измерва с помощта на двупосочен ултразвук на базата на метода за транзитно време, с доказана дългосрочна стабилност и точност. Всички схеми за изчисляване и измерване се събират на една платка, която осигурява по-компактен и рационален дизайн в допълнение към изключително високо ниво на точно и надеждно измерване.

Бруната ООД е отговорна за гаранционния и следгаранционния сервиз на уредите.


MULTICAL® 302

MULTICAL 302 GB

MULTICAL® 302 е оптималният топломер подходящ за всякакви цели.

MULTICAL® 302 обхваща практически всяко приложение с широк температурен диапазон от 2 ° C ... 150 ° C, широк динамичен диапазон (qp/qi 1:1600), възможността за постоянно претоварване (qs/qp 1:250), както и PN16 и PN25.

Работата с MULTICAL® 302 е интуитивна и лесна. С един единствен бутон имате възможността да настройвате всички функции, които ви трябват.

В допълнение към безжичния и кабелния M-Bus можете да прочетете MULTICAL® 302 дистанционно с радио връзка чрез USB четец или ръчен терминал.


MULTICAL® 403

MC 403

MULTICAL® 403 е сред най-разпространените апартаментни топломери у нас. Той е многофункционален уред за измерване на топлина и студ, който предлага редица възможности, включващи архивиране на данни, ограничаване по дебит и откриване на течове.

MULTICAL® 403 е компактен топломер с минимални изисквания за инсталация, който предлага максимална функционалност на конкурентна цена. Топломерът има лесен за употреба интерфейс, който има полезен набор от функции, които може лесно да се регулират с помощта на двата предни бутони.

Дистанционното отчитане на компактния топломер MULTICAL® 403 дава безжична свобода за бързо постигане на оптимална сигурност на данните и максимална гъвкавост. Уредът може да бъде допълнително оборудван с широка гама от от съвременни комуникационни модули. 

MULTICAL® 403 е оптимизиран в сравнение с предишните поколения. Общият динамичен обхват е увеличен до 1600:1 от дебит на насищане до стартов дебит, като уредът е одобрен за стойности до 250:1 от постоянен дебит до минимален дебит. Уредът може да се захранва от електрическата мрежа или с батерия в зависимост от вашите нужди. 

По отношение на батерията, можете да изберете по-малка батерия, без транспортни ограничения или по-голяма батерия с до 16 години живот. Без значение какво решение ще изберете - батерия или електрическа мрежа, консумацията на MULTICAL® 403 е изключително ниска. Това намалява оперативните разходи, намалява цената на уреда спрямо общия му живот и спомага за намаляване на емисиите на CO2.


MULTICAL® 602

multical 602 500x500

MULTICAL® 602 Ви предлага пълна гама от комуникационната модули. Топломерът може да бъде оборудван с LON, SiOx, M-Bus, модул данни и решения като BACnet MS / TP, Metasys N2 и Ethernet / IP за жична комуникация. Ако искате да бъде интегриран в безжична мрежа, можете да изберете радио, Wireless M-Bus, ZigBee, или опции като GSM / GPRS.

MULTICAL® 602 Ви осигурява наблюдение на всички функции, както и регистрира и съхранява всякакви нередности и промени.


Топломер Multical® 6M2 - с приложение в системи със смесени флуиди

6m2Multical® 6M2 е разработен специално за системи със смесени флуиди при температура на средата от -40 до 140°C.

Уредът притежава гъвкава конфигурация. Топломерът е съвместим с повечето незамръзващи течности, разпространени в промишлената, битовата и търговската сфера.

Типът на течността и концентрацията и се програмират лесно, което позволява бърза смяна на настройките при необходимост.

Импулсният разходомер и двупроводните дачици за температура на уреда позволяват точното измерване на енергията на всяка смесена течност през целия срок на експлоатация на уреда. Топломерът изисква минимално техническо обслужване, като по този начин съществено намалява експлоатационните разходи.

Multical® 6M2 може да бъде оборудван с множество допълнителни модули, което позволява приспособяването на уреда за различни приложения.

Списъкът на съвместими течности постоянно се обновява и е достъпен на сайта на компанията производител www.kamstrup.com. Някои от тях са: Моноетиленгликол, Пропиленгликол, Tyfocor, Tyfocor, Antifrogen, ntifrogen, Tyfocor, Antifrogen.


 Детайлна информация за предимствата на Multical може да откриете на Kamstrup.com

Документи

Запитване за оферта
* В случай, че ползвате услугата Топлинно счетоводство, моля напишете Вашия абонатен номер и адрес!
Прочетох и съм съгласен/а с Декларацията за поверителност. Съгласен/а съм Бруната ООД да обработва предоставените от мен лични данни за целите на настоящия интернет сайт и потвърждавам, че имам право да предоставям данните.