Електронен разпределител Brunata RME 95

Brunata RME 95 е електронен разпределител, които е предшественик на Brunata Futura Heat +. За разлика от него, той не притежава радиомодул за дистанционно отчитане и към момента не се предлага за продажба. Уредът е широко разпространен и се обслужва от фирма


Brunata RME 95 работи с патентован принцип на двусензорно измерване, притежава изключителна точност и надеждност. Оборудван е със сменяема батерия със средно 10-годишен живот. След отпадането на батерията, тя може да се подмени, а уредът ще продължи да отчита без промяна в точността.

Отчитане

Електронните разпределители Brunata RME 95 се отчитат с преносим компютър, след което данните се прехвърлят в базата данни на Бруната. Компютърното отчитане гарантира сигурността на данните и минимизира възможността за човешка грешка.

Смяна на батерията

В случай, че батерията на вашият уред е на повече от 10 години или екранът на уреда е избледнял, можете да направите заявка за смяна на батерията на нашите телефони или email Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.