• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia fleXY е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia fleXY е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Радио разпределител OpTherma

  С радио модул за безопасно дистанционно отчитане. OpTherma притежава всички съвременни характеристики, от които се нуждаете – радио предаване, двусензорно отчитане, енергонезависима памет, сменяема батерия с 10 години гаранция, история на потреблението. Съвместим с EN834.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

contemporary offices shops and warehouse building

 

Бруната ООД има удоволствието да Ви съобщи за своето намерение да изгради нова сграда в землището на Волуяк. Сградата ще бъде разположена на удобно място, близо до главния път и ще включва офиси, магазини и складове. Сградата ще бъде снабдена с най-съвременното оборудване и технологии.

Важно е да отбележим, че сградата ще бъде оборудвана с фотоволтаични панели, които ще осигурят чиста енергия за нашите дейности. Това е част от нашия ангажимент за опазването на околната среда и устойчивото развитие.

Убедени сме, че нашият проект ще има положителен принос, както за нашите бизнес дейности, така и за осигуряването на нови работни места и за местната икономика.