• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia Brunata W е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia Brunata W е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Радио разпределител OpTherma

  С радио модул за безопасно дистанционно отчитане. OpTherma притежава всички съвременни характеристики, от които се нуждаете – радио предаване, двусензорно отчитане, енергонезависима памет, сменяема батерия с 10 години гаранция, история на потреблението. Съвместим с EN834.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Изминалата година беше изпълнена с трудни моменти не само за Бруната, а и за целия свят, но въпреки това, успяхме да осъществим немалко проекти.

Нашите най-сериозни предизвикателства бяха свързани с това, да пазим здравето на служителите си, да отговорим на новите изисквания на клиентите си и да работим пълноценно, независимо от условията на ограничения и препятствия.

През 2020 г. успяхме да стартираме и да наложим нашата марка OpTherma в областта на топлинното счетоводство. Удобството и по-голямата сигурност на дистанционното отчитане с разпределителите и водомерите OpTherma бе избрано от немалко наши клиенти в годината, в която целият свят заживя по нов начин. Положихме всички усилия да обслужваме клиентите си с отговорност за тяхното здраве, като им предоставим най-добрите и безопасни решения, които предлагаме.

През изминалата година завършихме и продължихме работата си по немалко проекти за производство на абонатни станции Dalsia Brunata в България, Австрия, Дания, Косово, Украйна и Гърция:

Доставихме първите абонатни станции Dalsia Brunata за австрийския пазар. Там изпълнихме проект за KELAG Energie & Wärme (KEW) GmbH - компания, която разшири своята мрежа за централно отопление във Филах със свързването на фабриката на Infineon Technologies.

В началото на 2021 г. очакваме да завършим работата си по Европейския проект за рехабилитация и разширяване на топлофикационната система на Прищина, където в рамките на две години работим по подмяната на топлофикационно трасе от 3,4 километра и полагаме ново с дължина 3,6 километра. Като част от проекта, подменяме над 100 съществуващи абонатни станции и монтираме над 50 нови. В Прищина успешно работи и нашата SCADA система за мониторинг и контрол на топлофикационни мрежи SiDiO wise energy.

И през новата 2021 г. продължаваме да произвеждаме абонатни станции за столицата на Дания Копенхаген, където с годините успяхме да утвърдим марката Dalsia Brunata, като символ на качество и функционалност.

Бихме искали да благодарим на нашите клиенти, партньори и служители и да пожелаем на всички Новата 2021 година да бъде по-щастлива, по-успешна и по-здрава!