• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia Brunata W е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia Brunata W е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Радио разпределител OpTherma

  С радио модул за безопасно дистанционно отчитане. OpTherma притежава всички съвременни характеристики, от които се нуждаете – радио предаване, двусензорно отчитане, енергонезависима памет, сменяема батерия с 10 години гаранция, история на потреблението. Съвместим с EN834.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Договорът беше сключен на 15.02.2018 г. и включва демонтаж на съществуващите, доставка и монтаж на нови абонатни станции.

Общият брой на абонатните станции е 285, с мощности от 100 до 1500 kWh. Очаква се абонатните станции да бъдат монтирани и въведени в експлоатация преди началото на отоплителен сезон 2018/2019.

Новите абонатни станции ще заменят морално остарелите съоръжения и ще спомогнат за по-икономично потребление на топлинна енергия от жителите на столицата.