• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia Brunata W е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia Brunata W е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Радио разпределител OpTherma

  С радио модул за безопасно дистанционно отчитане. OpTherma притежава всички съвременни характеристики, от които се нуждаете – радио предаване, двусензорно отчитане, енергонезависима памет, сменяема батерия с 10 години гаранция, история на потреблението. Съвместим с EN834.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Договорът с Бруната беше сключен на 20.09.2017 г. и включва доставка на 17 абонатни стации за украинския град Миргород.

6 от 17-те абонатни станции ще осигуряват отопление и топла вода, а останалите – само отопление. Новите абонатни станции на Бруната ще доведат до много по-ефективно потребление на топлинна енергия и в същото време ще улеснят разпределението на разходите за потребителите, като по този начин ще ги насърчат да предприемат допълнителни мерки за спестяване на енергия.

DemoUkrainaDH е инициатива за финансиране, създадена от NEFCO и украинското Министерство на регионално развитие, строителство и общинска икономика. Програмата се финансира от NEFCO, Шведската агенция за международно сътрудничество за развитие (Sida) и Партньорството за енергийна ефективност и околна среда в Източна Европа (E5P).

През 2015 г. Бруната успешно завърши друг проект за енергийна ефективност на NEFCO в Украйна в град Полтава.