• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia fleXY е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia fleXY е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Радио разпределител OpTherma

  С радио модул за безопасно дистанционно отчитане. OpTherma притежава всички съвременни характеристики, от които се нуждаете – радио предаване, двусензорно отчитане, енергонезависима памет, сменяема батерия с 10 години гаранция, история на потреблението. Съвместим с EN834.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Новини Бруната

Уважаеми клиенти,

Съгласно Закона за енергийната ефективност и Закона за енергетиката, от 13 март 2021 г. водомерите за топла вода се доставят или се одобряват от топлинния счетоводител на Етажната собственост. Изискването на закона е всички новоинсталирани уреди за дялово разпределение, включително водомери, да бъдат с дистанционно отчитане.

Списъкът с водомери за дистанционно отчитане, които клиентите на Бруната могат да изберат, включва следните марки:

 • OpTherma

 • BMeters

 • Kamstrup

 • Siemens  /Qundis

При желание от Етажната собственост за монтаж на уреди с радио отчет, можете да изпратите запитване на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел.: (02) 9155700/740.

Нашите специалисти ще Ви предложат най-подходящата за Вашата сграда оферта.

Уважаеми клиенти,

информираме Ви, че приемната на Бруната в град Русе се премести на нов адрес - ул. Капитан-лейтенант Евстати Винаров 10, офис 102

тел.: 082­ 823 125, E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Справки, заявки и запитвания се приемат на тел. 082­ 823 125 и на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Очакваме ви!

Бруната обявява следните свободни работни позиции:

 

1. Специалист „Топлинно счетоводство“ към дирекция „Топлинно счетоводство“ - офис София.

изисквания за длъжността и кандидатстване

 

2. Техник към дирекция "Топлинно счетоводство" - офис София.

изисквания за длъжността и кандидатстване

 

3. Отчетници към дирекция "Топлинно счетоводство" - офис Разград.

изисквания за длъжността и кандидатстване

 

 

Изминалата година беше изпълнена с трудни моменти не само за Бруната, а и за целия свят, но въпреки това, успяхме да осъществим немалко проекти.

Нашите най-сериозни предизвикателства бяха свързани с това, да пазим здравето на служителите си, да отговорим на новите изисквания на клиентите си и да работим пълноценно, независимо от условията на ограничения и препятствия.

През 2020 г. успяхме да стартираме и да наложим нашата марка OpTherma в областта на топлинното счетоводство. Удобството и по-голямата сигурност на дистанционното отчитане с разпределителите и водомерите OpTherma бе избрано от немалко наши клиенти в годината, в която целият свят заживя по нов начин. Положихме всички усилия да обслужваме клиентите си с отговорност за тяхното здраве, като им предоставим най-добрите и безопасни решения, които предлагаме.

През изминалата година завършихме и продължихме работата си по немалко проекти за производство на абонатни станции Dalsia Brunata в България, Австрия, Дания, Косово, Украйна и Гърция:

Доставихме първите абонатни станции Dalsia Brunata за австрийския пазар. Там изпълнихме проект за KELAG Energie & Wärme (KEW) GmbH - компания, която разшири своята мрежа за централно отопление във Филах със свързването на фабриката на Infineon Technologies.

В началото на 2021 г. очакваме да завършим работата си по Европейския проект за рехабилитация и разширяване на топлофикационната система на Прищина, където в рамките на две години работим по подмяната на топлофикационно трасе от 3,4 километра и полагаме ново с дължина 3,6 километра. Като част от проекта, подменяме над 100 съществуващи абонатни станции и монтираме над 50 нови. В Прищина успешно работи и нашата SCADA система за мониторинг и контрол на топлофикационни мрежи SiDiO wise energy.

И през новата 2021 г. продължаваме да произвеждаме абонатни станции за столицата на Дания Копенхаген, където с годините успяхме да утвърдим марката Dalsia Brunata, като символ на качество и функционалност.

Бихме искали да благодарим на нашите клиенти, партньори и служители и да пожелаем на всички Новата 2021 година да бъде по-щастлива, по-успешна и по-здрава!

Уважаеми клиенти,

информираме Ви, че приемната на Бруната в град Пловдив се премести на нов адрес - бул. България 4.

Справки, заявки и запитвания се приемат и на тел. 0887547830 и на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Очакваме ви!