• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia Brunata W е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia Brunata W е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Brunata Futura Heat+

  Електронен разпределител с радио модул за дистанционно четене, сменяема батерия и отчитане с два сензора. Brunata Futura Heat+ не отчита топлината от слънцето и от вътрешни топлоизточници. Уникалният принцип на измерване с 24-часов регистър дава възможност за отчитане дори на малки температурни разлики...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Бруната - с нас спестявате повече!

Бруната създава продукти за топлофикационния сектор, извършва индивидуално отчитане на топлинна енергия, оптимизира потреблението на ресурси. С нашата работа ние допринасяме за по-комфортен живот и устойчиви икономии за нашите клиенти.

 • Прочетете Бруната Бюлетин с информация за новия отоплителен сезон

  Виж повече...

 • Новият ултразвуков топломер Kamstrup Multical 403 е на пазара. Какви са новостите?

  Виж повече...

 • Ултразвуковите водомери на фирма Kamstrup все повече се търсят за битови нужди.

  Виж повече...

Сервиз на абонатни станции

профилактикаПовече за техническото облужване на абонатната станция. Какво представлява то и кога трябва да се направи.

Виж повече...

Комплексна услуга за топлофициране

подготвимСтроителният бум отново е факт, а предпочитанията на повечето клиенти са за жилища с централно отопление.

Виж повече...

Запитване за оферта

Запитване за офертаИзпратете ни Вашето запитване и ще получите отговор в най-кратък срок!

Продължи

През последните месеци се наблюдава лансиране на идеята за преработване на сградните инсталации за отопление от такива с вертикални щрангове в такива с хоризонтално разпределение.

Всеки конкретен случай е различен, но когато се стремим да постигнем икономия на топлинна енергия, най-ефективното решение е свързано с абонатната станция. Най-често причините за преразход на енергия са следните:

Ултразвуков топломер MULTICAL® 403

Първенец в измерването на енергия. MULTICAL® 403 е базиран на иновативна ултразвукова технология, с лесна за използване функционалност, ненадмината точност и надеждност.

Виж повече...

Ултразвуков водомер MULTICAL® 21

Интелигентният избор за измерване на топла и студена вода. Произведен в Дания с доказана технология. Снабден с интелигентни функции. Притежава висока ефективност за по-ниски разходи.

Виж повече...

Радио разпределител Brunata Futura Heat+

Патентованият принцип на измерване прави Brunata Futura Heat+ най-точния разпределител в света. Уредът е снабден с радио модул за дистанционно отчитане и сменяема батерия с 10-годишен живот.

Виж повече...