• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia Brunata W е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia Brunata W е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Brunata Futura Heat+

  Електронен разпределител с радио модул за дистанционно четене, сменяема батерия и отчитане с два сензора. Brunata Futura Heat+ не отчита топлината от слънцето и от вътрешни топлоизточници. Уникалният принцип на измерване с 24-часов регистър дава възможност за отчитане дори на малки температурни разлики...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Изминалата 2016-та бе много добра за производството на абонатни станции в Бруната ООД. През годината успяхме да изпълним договори за Украйна, Дания, Гърция, ОАЕ, България.

В България нашите най-големи проекти бяха за доставка на абонатни станции за топлофикациионните дружества в София, Русе, Плевен и Разград, за АЕЦ Козлодуй, Столична библиотека, както и за водещи частни инвеститори.

За първи път стъпихме на пазара в ОАЕ, където започнахме доставки на абонатни станции за охлаждане за Дубай, известен като град с особено внимание към енергийната ефективност.

Продължихме да развиваме нашите пазари и в южната ни съседка Гърция, където направихме доставка на абонатни станции и SCADA компоненти SiDiO за топлофикационното дружество на град Птолемаида и подписахме нови договори.

В Украйна успешно завършихме проект за доставка на 68 абонатни станции и SCADA компоненти SiDiO  за град Виница, а през 2017-та очакваме да изпълним нови проекти в Тернопил и Чернивци.

В Дания продължаваме с изпълнението на проекта за доставка на стенни и подови абонатни станции за Вестфорбрандинг – компанията, която доставя на Копенгахен енергия от отпадъци и непрекъснато разширява топлофикационната си мрежа. Радостно е, че нашите продукти са изключително добре приети в Дания – страната, която е безспорен лидер в топлофикационния сектор в Европа и света.

Бихме искали да благодарим на нашите клиенти и партньори за добрите ни отношения и се надяваме новата 2017-та година да бъде не по-малко успешна както за нас, така и за всички тях.