• SCADA система SiDiO

  SiDiO - SCADA система за контрол на абонатни станции. Индивидуално управление за максимална икономия. Богатата функционалност осигурява пълен контрол над всяка абонатна станция, значително намалява времето за обслужване и спомага за подобряване на енергийната ефективност...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Абонатни станции за стенен монтаж

  Пълно "Plug & play" решение. Компактната абонатна станция Dalsia Brunata W е лесна за транспортиране, монтаж, обслужване и експлоатация. Dalsia Brunata W е напълно сглобенa, тестванa и функционално окабеленa...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Brunata Futura Heat+

  Електронен разпределител с радио модул за дистанционно четене, сменяема батерия и отчитане с два сензора. Brunata Futura Heat+ не отчита топлината от слънцето и от вътрешни топлоизточници. Уникалният принцип на измерване с 24-часов регистър дава възможност за отчитане дори на малки температурни разлики...

  ВИЖ ПОВЕЧЕ

Новини Бруната

logo bg center

Бруната ООД, в качеството си на бенефициент по проект „Развитие на управленския капацитет в Бруната ООД”, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014 - 2020, приключва успешно цикъла с провеждане на процедури за избор на изпълнители за различните дейности по проекта.

В процес на изпълнение са договорите за разработване на ERP системата на дружеството и за внедряване на софтуер за документооборот в дейността на компанията.

Бруната стриктно съблюдава в изпълнението на проекта постигането на основната цел за развитие и укрепване на управленския си капацитет и постигане на растеж и интернационализация на дружеството.

Предстои сключването на договорите за миграция и актуализация на въведените в Бруната ООД СУК и СУОС, за тяхното ре-сертифициране съгласно стандартите БДС EN ISO 14001:2015 и БДС EN ISO 9001:2015, както и за разработването и въвеждането в дружеството на ИКТ базиран софтуер за управление на бизнес процес по извършване на топлинно счетоводство (ТС).

Срокът за изпълнение на проекта е месец октомври 2018 г.

EU flag

Dalsia Brunata посети ежегодната среща на представителите на датския отоплителен сектор "Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017" на 26 и 27 октомври в Олборг.

aalborg1

Dalsia Brunata взе специално участие в изложението, където 127 световни компании представиха едни от най-добрите решения в областта на производството и консултирането на технологиите за централно отопление.

Интересът на посетителите на щанда на компанията бе фокусиран предимно към абонатните станции, производство на Dalsia Brunata.

Уважаеми клиенти,

графикът за годишен отчет на уредите за дялово разпределение за отоплителен сезон 2016/2017 е достъпен на нашия сайт. 

Всички клиенти в градовете София, Пловдив, Русе, Разград, Козлодуй и Плевен могат да проверят датата за годишен отчет от секция

Топлинно счетоводство -> Онлайн услуги за топлинно счетоводство

За целта е необходимо да се въведе АБОНАТЕН НОМЕР от формуляра за отчет от 2016 г. или от индивидуална справка на Бруната, а за клиентите в град Пловдив - ИТН.

В случай, че към момента датата за отчет не се показва, Ви молим да проверите допълнително.

Всички клиенти с регистрация в секция Онлайн услуги за топлинно счетоводство получават sms с датата за отчет.

 

Logo OPIC

Бруната ООД е бенефициент по проект „Развитие на управленския капацитет в Бруната ООД” съгласно договор за безвъзмездна финансова помощ, финансиран по процедура BG16RFOP002-2.002 „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014 - 2020, приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП”.


Основната цел на проекта е развитие и укрепване на управленския капацитет на Бруната и постигане на растеж и интернационализация на дружеството. Изпълнението й е планирано посредством дейности за ре-сертифициране на две системи за управление в дружеството и придобитите за тях сертификати съгласно стандартите БДС EN ISO 14001:2015 и БДС EN ISO 9001:2015; въвеждане и ползване в дейността на Бруната ИКТ базирани софтуери за управление на бизнес процесите, ИКТ базиран софтуер за документооборот, както и сървърен софтуер.


Общият бюджет на проекта е 339 337,52 лева, от които 237 536,26 лева безвъзмездна финансова помощ. Срокът за изпълнение на проекта е месец октомври 2018 г.

EU flag

Изминалата 2016-та бе много добра за производството на абонатни станции в Бруната ООД. През годината успяхме да изпълним договори за Украйна, Дания, Гърция, ОАЕ, България.

В България нашите най-големи проекти бяха за доставка на абонатни станции за топлофикациионните дружества в София, Русе, Плевен и Разград, за АЕЦ Козлодуй, Столична библиотека, както и за водещи частни инвеститори.

За първи път стъпихме на пазара в ОАЕ, където започнахме доставки на абонатни станции за охлаждане за Дубай, известен като град с особено внимание към енергийната ефективност.

Продължихме да развиваме нашите пазари и в южната ни съседка Гърция, където направихме доставка на абонатни станции и SCADA компоненти SiDiO за топлофикационното дружество на град Птолемаида и подписахме нови договори.

В Украйна успешно завършихме проект за доставка на 68 абонатни станции и SCADA компоненти SiDiO  за град Виница, а през 2017-та очакваме да изпълним нови проекти в Тернопил и Чернивци.

В Дания продължаваме с изпълнението на проекта за доставка на стенни и подови абонатни станции за Вестфорбрандинг – компанията, която доставя на Копенгахен енергия от отпадъци и непрекъснато разширява топлофикационната си мрежа. Радостно е, че нашите продукти са изключително добре приети в Дания – страната, която е безспорен лидер в топлофикационния сектор в Европа и света.

Бихме искали да благодарим на нашите клиенти и партньори за добрите ни отношения и се надяваме новата 2017-та година да бъде не по-малко успешна както за нас, така и за всички тях.